خبرنگاه آموزش

      دیدگاه‌ها برای خبرنگاه آموزش بسته هستند

هشدار درباره ورود قله جمعیتی به دوره متوسطه

 امانی طهرانی دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش

کاهش جمعیت در دوره ابتدایی به بهبود تراکم کلاس‌ها کمک کرده، اما قله جمعیتی طی سال‌های آینده وارد دوره متوسطه می‌شود و مدیریت این شرایط دشوارتر خواهد بود.

در دهه‌های گذشته باید برای توسعه فضاهای آموزشی توجه بیشتری می‌شد، زیرا تحصیل در نوبت عصر بخش مهمی از تجربه زیست مدرسه‌ای دانش‌آموزان را از بین می‌برد.

 ساعت زیستی دانش‌آموزان اهمیت بالایی دارد، آموزش در نوبت عصر با ریتم طبیعی بدن آنها سازگار نیست.

باید روند مدرسه‌سازی به‌گونه‌ای ادامه یابد که همه دانش‌آموزان صبح‌ها در مدرسه حاضر باشند. مدرسه باید حداقل شش ساعت تجربه زیستگاهی کامل شامل ورزش، نماز، فعالیت گروهی، نمایش و برنامه‌های تربیتی ارائه دهد و این مأموریت با زمان کم قابل تحقق نیست.

مبلغ حق بیمه حوادث و درمان مازاد دانش آموزان و کارکنان آموزش و پرورش استان در سال تحصیلی ۱۴۰۵_۱۴۰۴ مبلغ ۵۰۰/۰۰۰ ریال برای یکسال تعیین شده است .

ضمنا با همین مبلغ تمامی کارکنان و دانش آموزان در قبال یکدیگر تحت پوشش بیمه مسئولیت مدنی نیز می باشند .

 ناهنجاری‌های برخی جوانان ناشی از اشتباهات ما در آموزش و پرورش است

رئیس‌جمهور در نشست با فرهیختگان و فعالان فرهنگی استان قزوین:

آموزش، امروز جزو اولویت‌های دولت است؛ بیشترین جلسات دولت به آموزش مربوط می‌شود.

اگر امروز در خیابان رفتاری می‌بینیم که از آن خوشمان نمی‌آید؛ زاییده همین تربیتی است که در مدارس و دانشگاه‌ها داشته‌ایم.

 کوچک‌سازی وزارت آموزش و پرورش به معنای تضعیف مدارس دولتی نیست

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی:

کوچک‌سازی و چابک‌سازی دستگاه‌ها از محورهای اصلی اصلاحات ساختاری دولت چهاردهم است و وزارت آموزش و پرورش به‌عنوان بزرگ‌ترین دستگاه اجرایی، یکی از اولویت‌های این برنامه محسوب می‌شود. هدف، کاهش تمرکز ستادی و هدایت منابع انسانی و مالی به سمت ارتقای کیفیت آموزشی و تربیتی دانش‌آموزان است.

در وزارت آموزش و پرورش اقدامات لازم انجام شده و توافقات با وزیر صورت گرفته و این طرح هفته آینده نهایی و در دولت مطرح خواهد شد.

 کوچک‌سازی هیچ ارتباطی با توسعه مدارس خصوصی و تضعیف مدارس دولتی ندارد و تنها با هدف افزایش کارآمدی ساختار اداری وزارتخانه دنبال می‌شود.

 افزایش حقوق سال بعد مشخص شد

حقوق کارکنان را نسبت به آخرین احکام کارگزینی سال ۱۴۰۴ با رشد ۲۰ درصدی در محاسبات خود لحاظ کنند.

طبق این دستورالعمل، رقم نهایی ضریب حقوق پس از جمع‌بندی لایحه، برای تصویب به هیأت وزیران ارائه خواهد شد و تعیین قطعی آن در مرحله بررسی و تصویب دولت انجام می‌شود

جزئیات تازه از نحوه ایجاد سوابق تحصیلی و ترمیم نمره کنکور ۱۴۰۵

 مدیر کمیسیون اساسنامه‌ها و مقررات تحصیلی شورای عالی آموزش و پرورش:

سوابق پایه دهم از تأثیر در کنکور حذف شده و فقط نمرات پایه‌های یازدهم و دوازدهم محاسبه می‌شود.

برای کنکور ۱۴۰۵، ۶ درس پایه یازدهم با تأثیر قطعی ۱۷ درصد و همه دروس پایه دوازدهم با تأثیر قطعی ۴۳ درصد لحاظ خواهد شد.

دانش‌آموزان دوازدهمی که خرداد ۱۴۰۴ در ۶ درس پایه یازدهم آزمون نهایی داشتند، همان دروس برای کنکور ۱۴۰۵ معتبر است؛ اما دانش‌آموزان یازدهمی که قصد شرکت در کنکور ۱۴۰۶ دارند، باید تمام دروس پایه یازدهم را در خرداد ۱۴۰۵ امتحان نهایی بدهند.

️ترمیم نمره برای متقاضیان کنکور ۱۴۰۵ فقط شامل همان ۶ درس پایه یازدهم است و نیازی به ایجاد سابقه برای ۵ درس باقی‌مانده نیست؛ اما از کنکور ۱۴۰۶ به بعد، ایجاد سابقه برای همه دروس یازدهم الزامی خواهد بود.