
فرهادی اعلام کرده است که ۸ هزار میلیارد تومان برای افزایش پرداختیها و مزایای کارکنان آموزشوپرورش تا پایان سال اختصاص مییابد. عددی که در نگاه اول بزرگ به نظر میرسد؛ اما اگر فرض کنیم این اعتبار میان حدود یک میلیون و ۶۱ هزار نفر از کارکنان آموزشوپرورش توزیع شود، سهم هر نفر در شش ماه، حدود ۷ میلیون و ۵۴۰ هزار تومان خواهد بود؛ یعنی بهطور میانگین ماهانه حدود یک میلیون و ۲۶۰ هزار تومان.
حالا این رقم را با قیمت گوشت مقایسه کنیم. بر اساس قیمت اعلامشده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۵، هر کیلو ران کامل ممتاز گوسفندی حدود ۲ میلیون و ۱۹۰هزار تومان بوده است. بنابراین افزایش پرداختی ماهانه در این محاسبه، به نرخ امروز نه شش ماه آینده معادل حدود ۵۷۵ گرم گوشت گوسفندی است. ۸ هزار میلیارد تومان در سطح کلان عدد بزرگی است؛ اما وقتی این عدد به یک محاسبه سرانه تبدیل میشود، سهم ماهانه هر نفر عدد قابل توجه ای نیست.
البته باید تأکید کرد که رقم اعلامشده از سوی فرهادی به معنای پرداخت مساوی آن به همه معلمان نیست. این محاسبه صرفاً یک فرض برای ملموستر شدن ابعاد اعتبار است
📌منبع:
کانال بدون تعارف
