صدور حکم حبس برای شکرالله احمدی، بازرس شورای هماهنگی

      دیدگاه‌ها برای صدور حکم حبس برای شکرالله احمدی، بازرس شورای هماهنگی بسته هستند


شکرالله احمدی، فعال صنفی فرهنگیان و بازرس شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، از سوی شعبه ۱۰۳ کیفری ممسنی به حبس محکوم شد.

بر اساس حکم صادرشده، وی بابت اتهام «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت داخلی و خارجی» به سه سال حبس و بابت اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی» به هفت ماه و پانزده روز حبس محکوم شده است.

این حکم بدوی است و شکرالله احمدی از زمان ابلاغ رأی، بیست روز برای اعتراض و درخواست تجدیدنظر فرصت دارد.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران صدور این حکم ناعادلانه را محکوم می‌کند. فعالیت صنفی، دفاع از حقوق معلمان و پیگیری مطالبات آموزشی و معیشتی، جرم نیست و نباید با اتهامات امنیتی و احکام سنگین قضایی پاسخ داده شود.

شورای هماهنگی خواهان لغو حکم صادرشده علیه شکرالله احمدی، توقف پرونده‌سازی علیه فعالان صنفی و پایان دادن به فشارهای امنیتی و قضایی بر معلمان است.