تداوم سرکوب معلمان؛ بازداشت سیامک صادقی چهرازی در خوزستان

      دیدگاه‌ها برای تداوم سرکوب معلمان؛ بازداشت سیامک صادقی چهرازی در خوزستان بسته هستند


سیامک صادقی چهرازی، عضو کانون صنفی معلمان خوزستان، روز شنبه ۸ فروردین ۱۴۰۵ توسط نیروهای امنیتی در منزل خود بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.

بر اساس گزارش‌ها، مأموران امنیتی با یورش به منزل این فعال صنفی، ضمن ایجاد فضای رعب و وحشت، خانواده وی را نیز تهدید کرده‌اند که از اطلاع‌رسانی درباره بازداشت او خودداری کنند. تا زمان تنظیم این خبر، علت بازداشت «استفاده از فیلترشکن» عنوان شده و هیچ اطلاعی از محل نگهداری و وضعیت او در دست نیست؛ مسئله‌ای که نگرانی‌ها درباره سلامت و امنیت این معلم را افزایش داده است.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران با محکوم کردن تداوم سرکوب و بازداشت فعالان صنفی معلمان، تأکید می‌کند که برخوردهای امنیتی با مطالبات صنفی و مدنی فرهنگیان غیرقابل‌قبول است و خواستار آزادی فوری سیامک صادقی چهرازی و پایان دادن به فشارها و تهدیدها علیه معلمان و خانواده‌های آنان است.