1
مومنی بازنشسته آموزش وپرورش لرستان
در مورد 25درصد افزایش حقوق سالانه که بسیار ناعادلانه است چرا کسی صداش در نماید؟ افزایش درصدی سالانه حقوق به زیان کارمند حقوق پایینپاست چون حقوق 20 تومنی فقط 5 تومن اضافه میشه ولی حقوق صدتومنی 25 میلیون .
درصورتیکه عادلانه ترین صورت ان اضافه کردن مبلغ بصورت یکسان است مثلا برای همه 5 تومن .ببینید در این صورت صدای حقوق بگیران نجومی در میاید یا نه؟
پس ملت باید روی این مورد واقعا معترض باشند که اضافه حقوق یکسان باشد نه بر اساس درصد .درست مثل پیش از انقلاب
2
حداد عادل، در سال آینده روزی یک میلیارد تومان برای نهادش دریافت خواهد کرد که اصلا معلوم نیست چه سودی برای مردم داده!!
حل مشکل تورم و معیشت و … خیلی ساده است: بودجه همه دستگاهها، نهادها، بنیادها و …، که ارتباطی با معیشت مردم ندارند را قطع کرد.
هر کی یک بنیاد زده و بابت این بنیاد خونوادگی از بودجه کشور، هزاران میلیارد بودجه می گیرند وتهش هم این بودجه میشه چهار تا کتاب که کسی نمی خونه و یک همایش که ۱۰۰ نفر نیستن و کلا با ۲۰ میلیون تومان میشد انجامش داد.
3
در حالیکه در دهه های اخیر همواره بهانه افزایش قیمتها فوب منطقه و قیمتهای جهانی بوده اند ، وقت آن است که در پرداخت حقوق ها (معلمان، کارگران،بازنشستگان و اساتید دانشگاه و…)نیز بر اساس پرداخت فوب منطقه و پرداخت های جهانی باشد. یک معلم فیزیک با بیست و پنج سال سابقه در ایران حدود ۱۶۰دلار،در دبی حدود ۳۵۰۰ دلار و در واشنگتن حدود ۶۵۰۰ دلار حقوق می گیرد.
حق ما معلمان را بدهید .
4
سلام و درود بی پایان
سپاس و تشکر از زحمات شما، شما که برای آگاهی و عدالت تلاشگرید.
شمایی که با آگاهیتان باعث حرکت همکاران در سال ۱۴۰۰،۱۴۰۱ شدید و این حرکت باعث اجرای رتبه بندی ( هر چند نصفه و نیمه) شدید.
حال به نظرم با این تورمی که استخوان های ملت را درهم شکسته است ، ما به عنوان پیشگامان آگاهی دهنده نیازمند حرکتی همچون آن ایام هستیم. پس بیاید با هم این حرکت را شروع کنیم.
پیشنهادی داشتم، در این روز ها که صنف های مختلف در میدان برای حق خود تلاش می کنند.
چرا ما جامعه فرهنگی فقط تماشاگر باشیم؟؟
آیا الان زمان اقدام نیست؟؟
می توانیم حداقل در فضای مجازی یک نظرسنجی بگذاریم، اگر اکثریت موافق بودند
ما فرهنگیان نیز به اعتصاب دیگر اصناف بپیوندیم.
به امید روز های روشن تر
تشکر
