بیانیه انجمن صنفی معلمان فارس به مناسبت آزادی آقای افشین رزمجویی

      دیدگاه‌ها برای بیانیه انجمن صنفی معلمان فارس به مناسبت آزادی آقای افشین رزمجویی بسته هستند

با کمال خرسندی، آزادی همکار ارجمند و فرهیخته، آقای افشین رزمجویی، دبیر پیشکسوت فیزیک و از فعالان پرتلاش صنفی استان فارس را که پس از تحمل دوران بازداشت، زندان و حبس تحت نظارت الکترونیکی، در ۲۸ مهرماه ۱۴۰۴ آزاد شدند، به خانواده بزرگ فرهنگیان و جامعه مدنی کشور تبریک می‌گوید.
آقای رزمجویی از فرهنگیان آگاه، متعهد و دغدغه‌مند این دیار است که سال‌ها از عمر خویش را در مسیر آموزش، تربیت و اعتلای آگاهی نسل‌های آینده صرف کرده و در راه دفاع از حقوق صنفی و مدنی معلمان با شرافت و استقامت گام برداشته است. ایشان در دوران دشوار بازداشت و محدودیت، با پایداری، وقار و ایمان به راه حق‌طلبی و عدالت‌جویی، الگویی از ایستادگی مدنی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی را به نمایش گذاشت.
انجمن فارس ضمن قدردانی از این پایداری و استقامت، بار دیگر بر این اصل بنیادین تأکید می‌کند که توسعه‌ی واقعی، عدالت اجتماعی و رفاه عمومی در گرو تقویت جامعه‌ی مدنی، استقلال نهادهای صنفی و آزادی فعالیت مدنی گروه‌های آگاه و بیدار جامعه است.
ما باور داریم که مسیر رسیدن به جامعه‌ای آزاد و پیشرفته از راه گفت‌وگو، مدارا، احترام به کرامت انسان و پذیرش نقش مؤثر نهادهای صنفی مستقل می‌گذرد؛ نه از مسیر محدودیت و سرکوب صداهای منتقد و دلسوز.

انجمن صنفی معلمان فارس ضمن ابراز خرسندی از آزادی آقای افشین رزمجویی، بر ادامه‌ی راه حق‌طلبانه و مسئولانه‌ی فرهنگیان در مسیر آگاهی، آزادی و عدالت اجتماعی تأکید می‌نماید و از تمامی کنشگران مدنی و صنفی دعوت می‌کند تا با اتحاد، همبستگی و امید، در مسیر ساختن ایرانی آزاد، آباد و شایسته‌ی فرزندانش گام بردارند.

به امید ایرانی آزاد، آباد و آگاه