در جامعه که فقر ،بیکاری،گرانی تورم بر زندگی مردم گسترده شده است و حاکمیت با سیاست های غلط باعث شتاب گرفتن سریع چرخه تورم می شود ،این بار گران بر دوش اقشار مختلف جامعه سنگینی می کند
افزایش هزینه های زندگی و نیازهای مردم به مرزی رسیده که تحمل آن برای بسیاری دشوار گشته وآرامش خانواده ها را تهدید می کند و نتیجه آن بیکاری ،اعتیاد ،طلاق خودکشی جوانان می باشد
ما باور داریم صدای مردم پژواکی از نیازهای واقعی جامعه است که باید شنیده شود و پاسخی شایسته بیابد نه اینکه با خشونت ،سرکوب ،کشتار وزندان جواب داده شود .
ما اعضای انجمن صنفی فرهنگیان اسلام آبادغرب با توجه به مشکلات معیشتی فرهنگیان شاغل وبازنشسته و اقشار مختلف جامعه در این شرایط نابسامان اقتصادی حمایت همه جانبه خود را از اعتراض به حق اقشارمختلف جامعه در سراسر کشور اعلام می نماییم و در کنار آنها خواهیم ایستاد .
انجمن صنفی فرهنگیان اسلام آباد غرب
تاریخ چهاردهم دیماه ۱۴۰۴
